BEGELEID WONEN

diensten_beschermd_wonenBetach is in de hoofdzaak ontstaan om mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) of andere psychisch sociale noden een kans te bieden zelfstandig te wonen. Hierbij richten we ons op vooral op jong volwassenen. Vooralsnog zullen dit op de locatie in Wekerom alleen vrouwen zijn.
Dit is niet omdat er geen jonge mannen met ASS zijn die een begeleid zouden willen wonen, maar omdat Peter en Riekje, die ook op de locatie wonen, alleen maar dochters hebben, lijkt het ons beter om ons voorlopig te richten op vrouwen.

Zoals al op de site vermeld onder ‘Stichting Betach’ heeft ieder mens het recht op een veilige (woon) plek op deze wereld. In het bijzonder in ons zo goed gecultiveerde Nederland. Toch lukt dit niet voor iedereen, omdat het aanbod van prikkels niet verwerkt kan worden door mensen met ASS of andere psychisch sociale noden.

Rust, Regelmaat en Ruimte zijn de ingrediënten van de dagelijkse gang bij Betach.

Rust: door een duidelijke structuur te bieden in de prachtige, rustige omgeving die de Veluwe ons biedt.
Regelmaat: door een terugkerend patroon in aanbod van werk, ontspanning en woonactiviteiten etc.
Ruimte: de locatie in Wekerom biedt volop ruimte en dat willen we zo houden. Het beperken van groei in het aantal deelnemende bewoners en het aantal dagbestedingsplaatsen moet deze ruimte garanderen.

DONEREN

Uw donatie of gift aan Stichting Betach hebben we hard nodig! Elke bijdrage, hoe klein ook, kan al een verschil maken.

Wilt u doneren? Klik dan hier om het donatieformulier in te vullen.

LAATSTE NIEUWS