BESCHERMD WONEN

diensten_beschermd_wonenStichting Betach is een zorgboerderij in het landelijke buitengebied van Wekerom en biedt onder andere een woonvorm voor zelfstandig, beschermd wonen voor vrouwen met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en/of ADHD en/of ADD. Wij bieden u een eigen studio 1 met een keuken, douche en toilet. Betach biedt u de mogelijk tot het deelnemen aan gezamenlijke activiteiten in de algemene ruimten en 24 uurs-ondersteuning in de nabijheid. Betach begeleidt u naar zo zelfstandig mogelijk wonen. Vanaf het begin vraagt wonen bij Betach een zekere mate van zelfstandigheid.

Zoals al op de site vermeld onder ‘Stichting Betach’ heeft ieder mens het recht op een veilige (woon) plek op deze wereld. In het bijzonder in ons zo goed gecultiveerde Nederland. Toch lukt dit niet voor iedereen, omdat het aanbod van prikkels niet verwerkt kan worden door mensen met ASS of andere psychisch sociale noden.

Rust, Regelmaat en Ruimte zijn de ingrediënten van de dagelijkse gang bij Betach.

Rust: door een duidelijke structuur te bieden in de prachtige, rustige omgeving die de Veluwe ons biedt.
Regelmaat: door een terugkerend patroon in aanbod van werk, ontspanning en woonactiviteiten etc.
Ruimte: de locatie in Wekerom biedt volop ruimte en dat willen we zo houden. Het beperken van groei in het aantal deelnemende bewoners en het aantal dagbestedingsplaatsen moet deze ruimte garanderen.

DONEREN

Uw donatie of gift aan Stichting Betach hebben we hard nodig! Elke bijdrage, hoe klein ook, kan al een verschil maken.

Wilt u doneren? Klik dan hier om het donatieformulier in te vullen.

LAATSTE NIEUWS

Schuur verbouwing

Opening nieuwbouw