MEDEWERKERS

MEDEWERKERS

Riekje Linker-Haveman
Riekje is een ervaren begeleider van zowel (jong)volwassenen als kinderen. Door haar persoonlijke betrokkenheid bij de deelnemers probeert zij er telkens alles aan te doen om de deelnemers een hele prettige (onvergetelijke) tijd te bezorgen, wanneer ze voor dagactiviteiten op de locatie aanwezig zijn.

Als woonbegeleider probeert Riekje zoveel mogelijk helderheid, duidelijkheid en regelmaat te bieden in haar aanpak in de begeleiding van onze bewoners. Vanuit haar persoonlijke betrokkenheid ontstaat er op een ongedwongen manier een warm en veilig woongenot. Riekje is ook de aangewezen persoon om over het welzijn van alle dieren te waken.

Tessa Kroon
Geen informatie beschikbaar.

Mariëtte Hagebeuk
Mariëtte heeft de opleiding pedagogisch werker jeugdzorg afgerond. Hierdoor heeft zij veel werkervaring opgedaan. Ze heeft stage gelopen in een gezinshuis met kinderen en een woongroep met (jong)volwassenen. Tijdens haar stage bij de woongroep heeft ze een erg zware doelgroep begeleid. Mariëtte probeert de bewoners duidelijkheid en structuur te bieden. Ook wil ze een veilige en gezellige sfeer voor de bewoners creëren.

Mariëtte wil graag dat de deelnemers een fijne en prettige dag hebben als ze aanwezig zijn bij de dagactiviteiten. Hebben de deelnemers een leuke dag gehad dan heeft zij dat ook gehad.

Peter Linker
Peter is degene die er voor zorgt dat het praktische gedeelte; financiën, facilitair, regelgeving op veiligheid, kwaliteit bewaking en al wat er niet meer komt kijken, keurig geregeld is. En dit is bij hem in goede handen. Peter verzorgt ook het ICT-gedeelte.

DONEREN

Uw donatie of gift aan Stichting Betach hebben we hard nodig! Elke bijdrage, hoe klein ook, kan al een verschil maken.

Wilt u doneren? Klik dan hier om het donatieformulier in te vullen.

LAATSTE NIEUWS