STUDIO'S

diensten_studiosOp dit moment zijn alle studio’s bezet. Er is altijd een bepaalde mate van doorstroom, waardoor er op termijn weer een studio kan vrijkomen. We hebben een korte wachtlijst. Neemt u gerust contact met ons op via info@betach.nl voor meer informatie en het eventueel plannen van een kennismakingsgesprek.

 

Wonen bij Betach is mogelijk met een diagnose ASS en/of ADD, ADHD. De benodigde indicatie voor wonen is WMO beschermd wonen of WLZ GGZ1.

Ben jij op zoek naar een fantastische, kleinschalige, zelfstandige woonplek, maar lukt het je (net) niet om geheel zelfstandig te wonen? Dan zijn onze studio’s en is onze begeleiding wellicht precies wat je zoekt.

Jij bent minimaal 18 jaar, een vrouw en hebt een diagnose in het Autistisch Spectrum (ASS) of AD(H)D. Dan ben jij de persoon waar we mogelijk iets voor kunnen betekenen.

Wij bieden beschermd- / begeleid wonen in de rust en ruimte van het bosrijke Wekerom, vlak naast het Wekeromse Zand. Wij bieden veel ruimte en werken graag met dieren waaronder paarden, geiten, schapen, honden en nog veel meer. Wij bieden professionele hulp bij het toewerken naar de eventuele volgende stap in zelfstandig wonen.

Mail ons: info@betach.nl
Bellen mag ook: 085-0647230

DONEREN

Uw donatie of gift aan Stichting Betach hebben we hard nodig! Elke bijdrage, hoe klein ook, kan al een verschil maken.

Wilt u doneren? Klik hier voor meer informatie.

LAATSTE NIEUWS

Schuur verbouwing

Opening nieuwbouw